Vi har drevet skiutleie siden 1975

Utleieshoppen på Servicesenteret har alt det du trenger av utstyr i vintersesongen for langrenn, skating, pulk, truger og annet outdoor utstyr. 

Vårt utleieutstyr på langrenn er montert med Salomon SNS bindinger både med og uten Pilot. Nå innfases også PROLINK som er kompatibelt med Rottefella, på visse typer utstyr.

Vi har skostørrelser fra str. 26 til og med str. 50

Til sommersesongen kan du leie Kano, kajakk, robåt, sykler og annet outdoor utstyr hos oss.

Forhåndsreservasjon

Alt utstyr bestilles på forhånd i Utleieshoppen på nett og vi gjør det klar til din ankomst. Når du henter ut utstyret aktiveres leieavtalen og betaling går automatisk. På denne måten vil ekspedisjonen i butikk gå raskere for deg og for oss.

Med innførelsen av nytt system blir det nå automatisk beregnet depositum på alle leieforhold. Depositumet reserveres som et fast beløp på ditt betalingskort og frigis automatisk når utstyret leveres rettidig retur, rengjort og i uskadd stand. Skader og mangler vil bli trukket fra depositum og evt. erstatning trekkes og automatisk.

Klikk her for å gå til utleieshoppen!

 

Utdrag av Leievilkår

  • Leid utstyr skal alltid returneres innenfor åpningstiden i den avtalte leieperiode. Returneres utstyret for seint kan det beregnes ekstra leie.
  • Leid utstyr skal være rengjort for is og snø. Ski og utstyr skal være renset for festevoks og klister. Er utstyret ikke rengjort kan det oppkreves betaling for rengjøring.
  • Det er alltid leietaker som har ansvaret for utstyret i leieperioden fra utlevering til innlevering.
  • Bortkommet, Ødelagt og skadet utstyr må erstattes av leietaker etter gjeldende priser.

Våre fulle leievilkår og personvern kan du lese her!