Leie Hytte eller Leilighet


Booking for sommer, høst og vinter er åpen!

Sommerferie_nordseter

Høsttur på fjellet...?

Sykle, Fiske, Kano, Kajakk, Tur i skog og fjell.

Alltid Prisgaranti og best utvalg i vår onlinebooking 

Høst_nordseter_lillehammer
    Loading...

Velkommen til Nordseter

På Nordseter har dere et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Our Instagram

Synd for dere at vi ikke kan publisere «lukt» Hege’s nystekte blåbærmuffins luker nemlig veldig bra. Åpent til 17 idag velkommen #mittnordseter #nordseter #nordseterfjellparkVi elsker det...#nordseter #mittnordseterNevelfjell fra reinsvann #nordseter @nordseter @aktivinaturEn helt vanlig dag på kontoret @nordseter @aktivinatur #nordseterfjellpark #nordseterKite-skiing på nevelfjell @nordseter @aktivinaturSki-kiting på nevelfjell @nordseterSkiven på Nevelfjell @nordseterFantastisk på nevelfjell idagSupplering av skateski i utleienMens vi venter på snø #nordseter #mittnordseterVi fannt masse nye fjellski på loftet #epoke1400 #madshusski #madshus #swix #fjelltur #gdbilder #nordseter #lillehammerMed stolthet...Det bades mye i fjellvannene på Nordseter og det rapporteres om opp til 19 grader i vannet. Husk badetøy når du besøker oss i sommer.

Finn oss!

Klikk her for veibeskrivelse!

Articles

Vedsalg Nordseter

Lokal produksjon

Vedsalg_Nordseter

Snøbrøyting

En lokal tjeneste

Vinterbrøyting_Nordseter

Badeplasser Nordseter

Badeplasser Nordseter Fjellpark

Birken Skifestival

20-22. Mars 2020

 

 

 

 

 

Bilde: Geir Olsen Birken AS

Birken_Skifestival