Bestill høstens hyttetur nå!

Velkommen til fine høstturer i fjellet - med prisgaranti!

Nordseter_Sommer_Høst

Kanskje verdens beste...

Langrennsområde og løypenett i verdensklasse for alle - bestill ditt opphold nå med prisgaranti!

Nordseter_Vinter
    Loading...

Velkommen til Nordseter

Nordseter Fjellpark er et vinter eldorado og vi ligger midt i smørøyet av Hafjell/Pellestova, Sjusjøen og Lillehammer By. Mer end 350 KM preparerte skiløyper i alle nivåer og alle retninger gir deg en variasjon som du ikke finner noe annet sted.

Utenom vinter finner du på Nordseter et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Finn oss!

Klikk her for veibeskrivelse!

Articles

Prisgaranti

Når du booker direkte hos oss!

Prisgaranti_Nordseter_Fjellpark

Lading av Elbil i Norge

Ingen problem!

Nødlading Elbil Nordseter

Kundeklubb

Ble medlem i dag og tjen poeng på alt du handler.

Kundeklubb_Nordseter

Overnatte i det fri!

og opplev "Dark Sky" og Nordlys over Nordseter

Gapahuk Nevelåsen Nordseter Fåberg Østfjell