Sommer på fjellet

Sykling, Fiske, Kano, Kajakk eller tur i skog og fjell.

Alltid Prisgaranti og best utvalg i vår onlinebooking 

Sommer_på_Nordseter
    Loading...

Velkommen til Nordseter

På Nordseter har dere et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Our Instagram

Nevelfjell fra reinsvann #nordseter @nordseter @aktivinaturEn helt vanlig dag på kontoret @nordseter @aktivinatur #nordseterfjellpark #nordseterKite-skiing på nevelfjell @nordseter @aktivinaturSki-kiting på nevelfjell @nordseterSkiven på Nevelfjell @nordseterFantastisk på nevelfjell idagSupplering av skateski i utleienMens vi venter på snø #nordseter #mittnordseterVi fannt masse nye fjellski på loftet #epoke1400 #madshusski #madshus #swix #fjelltur #gdbilder #nordseter #lillehammerMed stolthet...Det bades mye i fjellvannene på Nordseter og det rapporteres om opp til 19 grader i vannet. Husk badetøy når du besøker oss i sommer.KanoturerSnart begynner sykkelsesongen igjen..

Finn oss!

Klikk her for veibeskrivelse!

Articles

Seterdager Kaus Seter Nordseter

Badeplasser Nordseter

Badeplasser Nordseter Fjellpark

World Cup Nordic 2019

Foto: SkiSport.no

 

 

Overnatting World Cup Lillehammer

Styrkeprøven Peugeot Grand Prix

22. juni 2019

Trenger du Overnatting?

Styrkeprøpven_Nordseter_Fjellpark_Overnatting