Påskeferie på fjellet?

Bookingen er i gang for fullt..

Skiløyper_lillehammerfjellet
    Loading...

Velkommen til Nordseter

På Nordseter har dere et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Our Instagram

Idag serveres gratis gløgg og julekaker i kaffeen på servicesenteret 12-14. Alle er velkomne. #nordseterfjellpark #nordseter #mittnordseterNå kommer snøen til Nordseter #nordseter #ski  #lillehammer #mittfriluftsliv #mittnordseterMens vi venter på snø #nordseter #mittnordseterEr du mellom 18 og 100 år og liker du å gå på ski så har vi jobb som freelance Skiinstruktør #aktivinatur #lillehammer #swix #nordseterfjellpark #nordseter #visitlillehammer #gdbilder #avisa_gdVi fannt masse nye fjellski på loftet #epoke1400 #madshusski #madshus #swix #fjelltur #gdbilder #nordseter #lillehammerMed stolthet...Det bades mye i fjellvannene på Nordseter og det rapporteres om opp til 19 grader i vannet. Husk badetøy når du besøker oss i sommer.KanoturerSnart begynner sykkelsesongen igjen..#mittnordseter #nordseter#mittnordseter #nordseterTrendy med hyttetur om høsten...det visste vi godt..vi gjør det litt koseligere hvis det er regn og tåke

Finn oss!

Klikk her for veibeskrivelse!

Articles

SKISERVICE_NORDSETER

Fjellpulken Servicesenter

Fjellpulken_Servicesenter

fritidsutstyr_nordseter

hytteutstyr