Sommeren kommer

Vi gleder oss til lange lyse kvelder og fine turer i fjellet 

Nordseter_Sommer

Bestill sommerferie nå!

En sommerferie i vakre omgivelser

Nordseter_Sommerferie
    Loading...

Velkommen til Nordseter

Nordseter Fjellpark er et vinter eldorado og vi ligger midt i smørøyet av Hafjell/Pellestova, Sjusjøen og Lillehammer By. Mer end 350 KM preparerte skiløyper i alle nivåer og alle retninger gir deg en variasjon som du ikke finner noe annet sted.

Utenom vinter finner du på Nordseter et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Finn oss!

Klikk her for veibeskrivelse!

Articles

Kundeklubb

Ble medlem i dag og tjen poeng på alt du handler.

Kundeklubb_Nordseter

Skigard av gjerdehon

Den originale skigarden på Nordseter
"Riktig bilde kommer"

Skigard_kløyvde_skier

Wallas Verksted og Servicesenter

Vi reparerer og justerer din parafinovn

Wallas_verksted_servicesenter

Montering av takstige og taktrinn

Vi leverer kun typegodkjente modeller

Takstige til hytta - Hytteservice Nordseter