Hjem

Book sommerens fjelltur nå!

Vinterbooking 2018/19 er åpen.

sommer_fjell_natur
    Loading...

Velkommen til Nordseter

På Nordseter har dere et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Our Instagram

#mittnordseter #nordseter#mittnordseter #nordseterTrendy med hyttetur om høsten...det visste vi godt..vi gjør det litt koseligere hvis det er regn og tåke#mittnordseter #nordseterfjellpark #høst #høstturEndelig høst på fjelletEgentlig greit høstvær og rusle en tur i fjellet selvom det regner litt. Er du på hytta, på tur hjem fra tur så stikk innom - ferske boller og snurrer å nyte foran peisen. #mittnordseterHelt nydelig med kveldstur til Nevelfjell #mittnordseter #nordseterfjellpark #aktivinaturHelt nydelige sykkelturer på kvelden #mittnordseter #aktivinatur #nordseter #nordseterfjellparkFjellsommer❤️#mittnordseterKanotur med Aktiv I Natur i nærheten av NordseterSnart sesong for selvplukk blåbær og vaffel #mittnordseterSommer i Lillehammerfjellet #mittnordseter

Finn oss!

Klikk her for veibeskrivelse!

Articles

SKISERVICE_NORDSETER

Skiservice Nordseter

Vi kan: -Rense dine ski -Glide dine ski -Rubbe dine ski -Smøre dine ski Lever inn til oss etter turen så er dem klar til neste gang du kommer opp.

  • Servicesenter Vinter

Fjellpulken Servicesenter

Fjellpulken_Servicesenter

Fjellpulken Servicesenter

Vi vedlikeholder og reparerer alle Fjellpulken pulker. Vi har lang erfaring med utleie av Fjellpulker og dermed også opparbeidet et håndelag for disse produkter. Kom innom med pulken din hvis du trenger reservedeler og eller en sjekk av sikkerhet. I webshoppen vår kan du og bestille deler direkte, klikk her for å gå til webshop! Du kan også kontakte oss på e-post

  • Servicesenter Vinter

fritidsutstyr_nordseter

Fritidsutstyr

i Fjellshoppen får du kjøpt SWIX, Lill-Sport

  • Servicesenter

hytteutstyr

Hytteutstyr

Vi selger diverse hytteutstyr som 

  • Servicesenter