Velkommen til Kundeklubb i Nordseter Fjellpark

Det er enkelt og gratis å bli medlem. Du velger selv hvilken informasjon som er relevant for deg. Vi sender ut relevante medlemstilbud i forhold til det du har vist interesse for.

 

Hvorfor Kundeklubb?

Vi setter stor pris på dere som handler hos oss i webshop og i kasse samt bruker våre tjenester. Vi ønsker å belønne dere for å være lojale og kunder som handler lokalt - det betyr mye mer end du aner! Med kundeklubb kan vi mye bedre målrette tilbud og fordeler. Vi slipper derfor "generelle" rabatter og tilbud. Derfor skal du bli medlem - ellers får du ikke tilgang på tilbudene våre.

 

Hvordan fungerer det?

Når du blir medlem får du en velkomstgave på kr 50 som du kan handle for. Den kan kun brukes een gang så deror må du handle for min 50 kr for å få full verdi.

Etterhvert som du handler tjener du poeng - 1 Kr i kjøp gir 1 Poeng.

 

Medlemsnivåer

Når du har meldt deg inn starter du på "Bronse nivå" vi gir deg 10 poeng og herfra samler du poeng til neste medlemsnivå.

Neste medlemsnivå er "Sølv" og du må samle 3000 poeng for å komme hit. Når du blir Sølvmedlem får du automatisk en "rabattkupong" Kupongen kan brukes een gang på et kjøp over 500 kr. hvor du får 10% rabatt.


Gull medlemsskapet får du når du passerer 6000 poeng. Når du blir Gullmedlem får du automatisk en "rabattkupong". Kupongen kan brukes een gang på et kjøp over kr. 1500 hvor du får 15% rabatt.

Medlemstilbud er målrettet det medlemsnivå du er på, jo høyere nivå desto bedre og jo flere tilbud og fordeler i løpet av året. Alle medlemsnivåer får tilbud og fordeler.

Hvis dere er en familie med hytte på Nordseter så lønner det seg at kun een av dere blir registrert og at dere hver gang dere handler bruker det ene registrerte mobilnummer. Slik er dere alle er med å samle poeng i een pott, uansett om det bare er en kjærlighet eller en pall med ved dere kjøper.

Du kan til enhver tid melde deg av kundeklubben, men da mister du og all tilgang til våre tilbud og kampanjer.

 

Velkommen i klubben til lokal handel!

 

 

Klikk her for innmelding