Velkommen til Kundeklubb i Nordseter Fjellpark

Det er enkelt og gratis å bli medlem. Du velger selv hvilken informasjon som er relevant for deg. Vi sender ut relevante medlemstilbud i forhold til det du har vist interesse for.

 

Hvorfor Kundeklubb?

Vi setter stor pris på dere som handler hos oss i webshop og i kasse samt bruker våre tjenester. Vi ønsker å belønne dere for å være lojale og kunder som handler lokalt - det betyr mye mer end du aner! Med kundeklubb kan vi mye bedre målrette tilbud og fordeler. Vi slipper derfor "generelle" rabatter og tilbud. Derfor skal du bli medlem - ellers får du ikke tilgang på tilbudene våre.

 

Hvordan fungerer det?

Når du blir medlem får du en velkomstgave på kr 50 som du kan handle for. Den kan kun brukes een gang så derfor må du handle for min 50 kr for å få full verdi. Når du har meldt deg inn gir vi deg 200 poeng og herfra samler du poeng.

Etterhvert som du handler tjener du poeng - 1 Kr i kjøp gir 1 Poeng.

 

Rabattnivåer

Har du handlet for 3000 kr så har du samlet 3000 poeng.

Velger du å bruke din rabattkupong ved 5000 poeng, så resettes din konto.

5000 poeng = rabattkupong på 10% rabatt ved kjøp over kr 500 kr
9000 poeng = rabattkupong på 15% rabatt ved kjøp over 1500 kr

Har du eksempelvis sparet opp 6000 poeng og utnytter 10% rabattkupong ved et kjøp på kr. 2500, da trekkes det 5000 poeng fra din poengkonto og saldo er da 1000 poeng + poeng fra ditt kjøp på Kr. 2500. Samlet poengsum etter bruk av rabattkupong er da 3500 poeng.

 

Eksempel på effektiv bruk

Hvis dere er en familie med hytte på Nordseter så lønner det seg at kun een av dere blir registrert og at dere hver gang dere handler bruker det ene registrerte mobilnummer. Slik er dere alle er med å samle poeng i een pott, uansett om det bare er en kjærlighet eller en pall med ved dere kjøper.

Er du lojal vedkunde hos oss da vil du hvert år kunne kjøpe vedpall med rabatt dersom du og småhandler litt gjennom året.

Du kan til enhver tid melde deg av kundeklubben, men da mister du og all tilgang til våre tilbud og kampanjer.

 

Velkommen i klubben til lokal handel!

 

 

Klikk her for innmelding