Prøv rafting på Sjoa - dette er moro, spenning og vakker natur !!

Drøye 1 1/2 time nord for Nordseter finner du Nord-Europas beste raftingelv Sjoa. Gjennem vår partner GoRafting tilbyr vi denne actionfylte aktiviteten.

GoRafting sin trivilie base ligger et steinkast fra Sjoa. All fokus er på at våre gjester skal få en spennende og morsomme opplevelser i trygge omgivelser. Vi har ulike turer for alle aldre fra 7 år. Rafting er også en fantastisk naturopplevelse.

Vi i Nordseter Fjellpark anbefaler denne flott opplevelse til våre gjester. 
Gorafting har to pakker - den ene for barnefamiliene med bran fra 7 år og den annen for de som vil prøve krefter med naturen i vannet.

Rafting med barn:

Familierafting foregår på Ottaelva som er ei stor og bred elv med vekselvis rolige partier og fine stryk. Her kan guiden utnytte bredden og velge å gå rett i de høye bølgene, eller sikkert føre båten utenom. Det blir også tid til lek, bading og svømming. Her er fokus på barna - og lek og moro i trygge omgivelser. Turen avsluttes på Gorafting sin base med kaffe, saft og kake - og en god dusj.

Aldersgrense : Må fylle 7 år i løpet av året.
Starttid: Kl. 11.30
Total varighet : ca. 4 timer
Pris 640,- pr. person 

Rafting dagstur i Sjoa:

Rafting i Sjoa har blitt verdenskjent - og dette er grunnen "Vår dagstur i Sjoa tar oss gjennom vakker natur med en blanding av rolige partier, trange juv og heftige stryk som "Golfstrømmen", "Høystakkene", "Bye Bye Baby", Faukstaddroppet" og mange flere. Totalt raftes 15-18 km, avhengig av vannstand. Turen er både morsom og spennende og avsluttes med varm lunsj og en god dusj.

Aldersgrense : Må fylle 15 år i løpet av året.
Starttid: Kl. 10.00
Total varighet ca. 5 timer
Pris 1040 ,- pr. person

Viktig informasjon:
- Du må ikke lide av sygdommer som kan fremkaldes under stress eller av kaldt vann
- Du må kunne svømme
- Du må ikke være påvirket av berusende eller bedøvende midler

Du må ha med:
- Badetøy (våtdrakter og hjelm lånes)
- Håndkle - kan evt. leies

For bestilling ta kontakt med Aktiv i Natur på tel. 99437000 # 1