Hjem

Nå blir det ikke bedre!

Vær rask hvis du vil sikre deg hytte i påsken

Vinter_løype_Nordseter
    Loading...

Velkommen til Nordseter

På Nordseter har dere et mangfoldig utgangspunkt for å vandre eller sykle på et variert nett av stier og ruter. Du kan og roe deg ned med fiske i noen av de mange fjellvann eller bare kose deg foran peisen etter en liten blåbærtur.

Nordseter Fjellpark ligger i rolige naturskjønne omgivelser på Nordseter i Lillehammerfjellet 850 m.o.h. og kun 15 minutter fra Lillehammer sentrum.  Her bor du midt oppi et eldorado for turer i skogen og fjellet vinter, sommer som høst. Regionens mangeartede aktivitetstilbud rekker du innenfor maksimalt 30 min. Nordseter er en rolig destinasjon som passer godt til alle som vil ha et avbrekk fra hverdagen i frisk luft og fri natur. På Nordseter kan du koble helt ut, ligge i sofaen foran peisen, være aktiv i natur og gå på ski, vandre eller sykle i fjellet. Vi har tilrettelagte aktiviteter for hele familien sommer, høst og vinter.

Our Instagram

Trendy med hyttetur om høsten...det visste vi godt..vi gjør det litt koseligere hvis det er regn og tåke#mittnordseter #nordseterfjellpark #høst #høstturEndelig høst på fjelletEgentlig greit høstvær og rusle en tur i fjellet selvom det regner litt. Er du på hytta, på tur hjem fra tur så stikk innom - ferske boller og snurrer å nyte foran peisen. #mittnordseterHelt nydelig med kveldstur til Nevelfjell #mittnordseter #nordseterfjellpark #aktivinaturHelt nydelige sykkelturer på kvelden #mittnordseter #aktivinatur #nordseter #nordseterfjellparkFjellsommer❤️#mittnordseterKanotur med Aktiv I Natur i nærheten av NordseterSnart sesong for selvplukk blåbær og vaffel #mittnordseterSommer i Lillehammerfjellet #mittnordseter#mittnordseter god morgen i JanuarSolnedgang #mittnordseter

Articles