Vi har allerede vinterbrøyting i mange hyttefelter på Nordseter og vi kan og brøyte hos dere.

Vi tar oss av snøbrøyting i innkjøringer, p-plasser og fellesveier for private hytter, borettslag, veglag, sameielag og bedrifter på Nordseter

Vi har beredskap i vinterhalvåret (1.Oktober til 30.April).


Avtale for fellesveger

Avtale for fellesveg tegnes av hytteeierforeningen og hvis ønskelig kan vi oppkreve hver hytteeier for sin andel av brøyting i fellesveg. 
Vi forutsetter som hovedregel at vi har avtale om både vinterbrøyting og sommervedlikehold på fellesveger.

En avtale med oss tar utgangspunkt i at fellesveier frem mot hovedveier brøytes gjennom hele uken/sesongen ved snøfall over 10 cm eller vind. Fastpris på fellesveger inkluderer 35 kjøringer. Fellesveger prioriteres først og dernest hytter.

Les våre vilkår for fellesveger her

Avtale for hytte

Vi har innført et nytt meldingssystem, der man legger inn ankomst og avreisedato på alle sine hytteopphold frem i tid. Vi har satt en deadline på melding om ankomst til kl 20 kvelden før ankomst, dersom man vil være sikker på å bli med i første prioriterte kjøring. På denne måten er det mye enklere for oss å planlegge kapasitet og fokusere innsatser, der hvor det er folk eller skal komme folk.

De som allerede har brøyteavtale med oss har mottatt brukernavn og passord for innlogging i App/nettside for å melde opphold.

Våre brøyteavtaler med fastpris pr. sesong inneholder inntil 25 kjøringer på hytta. Heretter betales pr. tur.

Les våre vilkår for privat hytte her

Hytteeier setter selv og bekoster brøytestikker (kan bestilles her i vår webshop). Dersom vi skal sette stikker bestilles dette i vår webshop.

Alle brøyteavtaler betales for hele sesongen forskuddsvis ved oppstart av sesong 1. oktober. Faktura sendes som e-post eller direkte i nettbanken din. Fakturagebyr er kr. 75.

Dersom du ønsker andre tjenester på våren, sommer og høst er du velkommen til å kontakte oss for mer informasjon på e-post [email protected] eller ring 99 43 7000 tast 2