Login

Login

Om Nordseter Fjellpark

Nordseter Fjellpark tilbyr et sammensatt tilbud til både reisende og lokalbefolkningen på Lillehammer. 

Overnatting 

Vi har hytter, leiligheter og hotell for de som ønsker overnatting like ved Lillehammer, beliggende i en naturperle med alle muligheter på fjellet. Alle utleiehytter og leiligheter har opplegg for selvhushold og svært godt utstyrte kjøkken. Hotellrommene kan bestilles med frokost og bespisning. Vi har overnatting for inntil 400 personer med bespisning, perfekt for skigrupper, treningssamling og bedriftssamling eller slektstreff.

 

Restaurant, selskapslokaler, møtelokaler, catering

Nordseter Fjellpark har sin helt egen restaurant Brasserie Lande som tilbyr ala carte og buffet etter sesong. Våre menyer er basert på sesongens råvarer og innbyr til et hyggelig måltid sammen med venner og familie. Våre selskapslokaler kan også brukes til konfirmasjon, barnedåp, bryllup, minnestund, møter eller bursdagsfeiringer.

 

Butikk, kafé , utleie og turistinformasjon

På servicesenteret finner du vår butikk som tilbyr et utvalg dagligvareprodukter på Nordseter. Her ligger også vår kafé som tilbyr ferske bakervarer hver dag i høysesong - du kan faktisk bestille ferske bakervarer og hente dem morgenen etter! Vi har utleie av sykler, kanoer, ski og diverse turutstyr. Vi selger selvfølgelig også turkart over området sommer som vinter.

 

Nordseter Fjellpark Serviceavdelinger

 

Topp Hytteservice

Avdelingen drives fra Servicesenteret på Nordseterveien 1361 og jobber innen snøbrøyting, vegvedlikehold, småsnekring og reparasjon, reetablering, graving og grøfting samt trefelling og utleie av containere. Vi selger, monterer og servicerer SunWind hytteutstyr.

Du kan kontakte oss på e-post eller ringe på tel. 99 43 7000 tast 2 og 1.

Magne Olsen og Lukasz Huzarski

 


Topp Malerservice

Avdelingen drives fra Rosenlundveien 4 i Nordre Ål på Lillehammer og jobber innen sparkling, maling, tapetsering og beising av hus, leiligheter og hytter i Lillehammer området.

Du kan kontakte oss på e-post eller ringe på tel. 99 43 7000 tast 2 og 2.

Thomas Skaarup Thomsen

 

Topp Renholdsservice

Avdelingen drives fra Servicesenteret på Nordseterveien 1361 og jobber innen renhold med hovedfokus på nybygg og flyttevask. Vi tilbyr og rensning av tepper og møbler.

Du kan kontakte oss på e-post eller ringe på tel. 99 43 7000 tast 2 og 3.

Steven - Juan Esteven Artilles

 


Topp Anleggsservice

Avdelingen drives fra Rosenlundveien 4, Nordre Ål på Lillehammer og tilbyr tjenester innen vedlikehold av uteanlegg (snøbrøyting, graving, steinlegging, soping, gresslåing) for private, bedrifter og Borettslag.
Vi leier ut containere til bortkjøring av hagaavfall, masse, og snø.

Du kan kontakte oss på e-post eller ringe på tel. 99 43 7000 tast 2 og 4.

Jørn Erik Kristiansen

Hunderfossen

 


facebook  twitter  youtube  flickr  instagram

Nordseter Mediabank | Design © Myklebust Designs 2013