Login

Login

Hytteservice Nordseter - Sjusjøen - Lillehammerfjellet

Har du hytte på Nordseter, Sjusjøen eller i Lillehammerfjellet kan du på Nordseter Fjellpark Servicesenter få hjelp og råd til mangt og meget. 

 

Nordseter Fjellpark ønsker aktivitet og utvikling på Nordseter hele året og derfor satser vi sterkt på Hytteservice og har i Mai 2013 investert mye i nytt utstyr som gjør oss til en seriøs og effektiv lokal leverandør og samarbeidspartner på alt hva som gjelder Hytteservice året rundt. Nordseter Fjellpark er andelshaver i Nordseter Utvikling BA og vi betaler årlig en avgift til fellesskapet basert på vår omsetning. Det betyr at jo flere oppdrag vi har til hytteiere, vei- og velforeninger på Nordseter desto større blir vårt bidrag til fellesskapet!

 

Vi tar oppdrag med besing av hytter, vedlikehold av torvtak, skigard med grind eller porter, vegvedlikehold, graving, vinterbrøyting, transport av masse og levering av grus, pukk og matjord. Har du høye trer rundt hytta som må felles kan vi assistere deg med fliskutting og kløyving av ved i transportabel maskin eller vi kan ta hele oppdraget - ryddet og pent!

 

Vi er er SUNWIND forhandler og kan hjelpe deg med dimensjonering, prosjektering og montering av Solenergianlegg, Gassanlegg, Toalettsystemer og Varmesystemer. Vi har alltid et utvalg av Solcellebatterier klar til levering.  

 

Prøv vår webbutikk når du skal bestille peisveden, trenger en skuff med grus, matjord eller vil sikre deg gassflasken til helga. I nettbutikken kan du sitte i ro når som helst og bestille det du trenger - klart når du kommer opp på hytta!

 

Vi har og laget et nytt nyhetsbrev som kun går ut til Hyttefolk, du påmelder deg her på siden nederst til høyre. Du kan til enhver tid avmelde nyhetsbrevet.

 

Nordseter Fjellpark Servicesenter kan kontaktes på e-post eller tel. 99 43 7000

 

Lokal handel gir lokal aktivitet og lokal utvikling!

Vi har startet egen vedproduksjon og webbutikk. + Lån tilhenger gratis! 
Vi selger AGA gass og propanutstyr
Trenger du stillads eller betongblander  
  Bruk for tilhenger - På Nordseter Fjellpark Servicesenter leier vi ut tilhengere
NYHET! SUNWIND Solcellesystemer, Solcellebatterier, ladere  
NYHET! Wallas varmesystemer, slå på varmen før du drar på hytta  
NYHET! Propanutstyr som kjøleskap, komfyr, stekeovn  
NYHET! Hyttetoalett vi har Biologiske systemer/Forbrenningssystemer/Vannspylende  
Zolas Solventilator - noe for deg?
Serviceavtale på ditt varme og solcellesystem. Alltid klar til vinteren!
Trenger du hjelp av en gravemaskin - ny lokal service på Nordseter.   
Sliter dere med huller i grusvegen? -vi har løsningen!   
Side 1 av 2

Hunderfossen

 


facebook  twitter  youtube  flickr  instagram

Nordseter Mediabank | Design © Myklebust Designs 2013